- ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ -

Το τεχνικό γραφείο βρίσκεται επί της οδού Κέας 10 στο Χαλάνδρι και λειτουργεί από το 2006 με σκοπό την μελέτη, την έκδοση οικοδομικών αδειών, την κατασκευή και επίβλεψη ιδιωτικών κτηριοδομικών έργων καθώς και την παροχή λοιπών υπηρεσιών πολιτικού μηχανικού. Εδρεύει στo Χαλάνδρι και δραστηριοποιείται σε όλη την Περιφέρεια Αττικής αλλά και πέραv αυτής.

Ειδικεύεται στη μελέτη, αδειοδότηση, επίβλεψη και διαχείριση κτιρίων, στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με την αξιολόγηση και την αξιοποίηση κτιριακών εγκαταστάσεων, την τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών και χρήσεων και παρέχονται τεχνικές, πολεοδομικές και νομικές συμβουλές.

Το τεχνικό γραφείο σε οποιαδήποτε κλίμακα έγου διαθέτει συνέπεια, ταχύτητα, ποιοτική δουλειά και χαμηλό κόστος.

-ΠΟΡΕΙΑ-

Η Τσαμπά Αφροδίτη είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών και κατέχει Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ).

Συνεργάζεται με Μηχανικούς , καταρτισμένους τεχνίτες καθώς και με Επιστήμονες άλλων κλάδων όπως Δικηγόρους, Λογιστές και Μεσίτες για την υλοποίηση ενός ευρέος φάσματος ιδιωτικών έργων. Έχει άμεση και συνεχόμενη συνεργασία με το Νομικό Γραφείο του Χρίστου Ζυγογιάννη με στόχο την εξ’ ολοκλήρου κάλυψη των αναγκών των πελατών.

-ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ-

2000-2005: Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Πανεπιστήμιο Πατρών

2006-2008: Τίτλος Μεταπτυχιακού: «Συγκοινωνίες, Διαχείρηση Έργων και Σχεδιασμός του Χώρου»

2006-2007: Εργάστηκα στο Δήμο Λεχαινών με την ιδιότητα του Πολιτικού Μηχανικού με αντικείμενο «Πράξη Εφαρμογής Σχεδίου Πόλεως Λεχαινών, Τοπογραφικά, Μελέτες».

2006-2008: Εργάστηκα στο Δήμο Κάστρου Κυλλήνης με την ιδιότητα του Πολιτικού Μηχανικού με αντικείμενο «Ολοκλήρωση του Σχεδίου Πόλεως των Οικισμών Κυλλήνης-Κάτω Παναγιάς, Σύνταξη Μελετών».

2007-2011: Ίδρυσα Τεχνικό Γραφείο Μελετών Κατασκευών και Επιβλέψεων στην Κάτω Παναγιά του Δήμου Κάστρου-Κυλλήνης / Ν.Ηλείας όπου και εκτέλεσα πλειάδα μελετών και κατασκευών Ιδιωτικών Έργων.

2012: Η Τσαμπά Αφροδίτη είναι Πιστοποιημένη Ελεγκτής Δόμησης με Α.Μ. Ελεγκτή 1284

2011-έως σήμερα:   Λειτουργεί το τεχνικό γραφείο με έδρα το Χαλάνδρι

-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-

  • ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, https://zygogiannis.gr/
  • ΡΟΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε., https://nextenergy.gr/
  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ